Ropiniai kopūstai
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Ropinius kopūstus nuplaukite, nulupkite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais
- Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol dailiai pagels
- Tada sudėkite ropinių kopūstų minkštimą, šakute sumaigytą faršą ir dar šiek tiek patroškinkite
- Konservuotus pomidorus kiek pasmulkinkite, su visomis sultimis suverskite į mėsos faršą ir troškinkite apie 20 min
- Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir įdaro prikimškite ropinius kopūstus
- Jas dėkite į karščiui atsparią kepimo formą, užpilkite puse stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20 min
- Prieš baigiant kepti ant kiekvieno ropinio kopūsto užberkite po saujelę tarkuoto parmezano