Ropiniai kopūstai

Įvairūs patiekalai 0 comments

Ropiniai kopūstai

4.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Česnakai3 skiltelės 3

  • Konservuoti pomidorai1 indelis 1

  • Žalumynai žiupsnelis (kapoti)

  • Parmezanas saujelė

  • Ropiniai kopūstai2 vnt 2

  • Kalakutienos faršas250 g 250

Gaminimo eiga

  • Ropinius kopūstus nuplaukite, nulupkite, viršūnėles nupjaukite, išskobkite minkštimą ir supjaustykite kubeliais
  • Svogūną ir česnakus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite svieste, kol dailiai pagels
  • Tada sudėkite ropinių kopūstų minkštimą, šakute sumaigytą faršą ir dar šiek tiek patroškinkite
  • Konservuotus pomidorus kiek pasmulkinkite, su visomis sultimis suverskite į mėsos faršą ir troškinkite apie 20 min
  • Pasūdykite, pagardinkite pipirais, gerai išmaišykite ir įdaro prikimškite ropinius kopūstus
  • Jas dėkite į karščiui atsparią kepimo formą, užpilkite puse stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite apie 20 min
  • Prieš baigiant kepti ant kiekvieno ropinio kopūsto užberkite po saujelę tarkuoto parmezano

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*