Risotto

Karšti patiekalai, Kruopų patiekalai 0 comments

Risotto su žirneliais ir kumpiu.

Risotto

4.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Kruopų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Ryžiai300 g 300

  • Pipirai pagal skonį

  • Fermentinis sūris truputis

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Kumpis100 g 100

  • Daržovių sultinys1 l 1

  • šaldyti žirneliai100 g 100

Gaminimo eiga

  • Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą
  • Sudėkite supjaustytą svogūną ir kepkite apie 7 min
  • Tada sudėkite supjaustytą kiaulienos kumpį ir dar pakepkite 5 min
  • Suberkite risotto ryžius ir supilkite karštą sultinį
  • Kai užvirs, virkite 15-20 min
  • (kol ryžiai suminkštės)
  • Suberkite šaldytus žirnelius, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų bei virkite 3 min
  • Tiekdami, ant viršaus pabarstykite fermentinio sūrio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*