Riešutinis tortas
Cooking time
1
hour40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Cukrus 450 g. –
Kiaušiniai 7 vnt. –
Miltai 1 šaukštas –
Sviestas 300 g. –
Pyrago džiūvėsėliai 50 g. –
Vanilė truputis –
riešutai (malti) 150 g. –
kakava arba šokoladas truputis –
avižiniai dribsniai (pakepinti) 50 g. –
Gaminimo eiga
- Tryniai ištrinami su 250 g
- cukraus, toliau sukant, sudedami visi kiti recepte nurodyti produktai (išskyrus stiklinę cukraus, kakavos miltelius arba šokoladą ir vanilę, nes iš jų bus gaminama šokoladinė masė), o paskiausiai – išplakti baltymai
- Tešla sukrečiama į torto formą ir iškepama
- Ataušęs biskvitas perpjaunamas pusiau, pertepamas šokoladine mase ir truputį paslegiamas
- Po to ta pačia mase aptepama torto viršus ir šonai
- Papuošiama riešutais šokolade
- Šokoladinė masė: sviestas išsukamas su stikline cukraus, beriama vanilės, kakavos miltelių ar įpilama ištirpinto šokolado
- Masė išsukama iki purumo
tortas isejo labai skanus visiem labai patiko.aciu uz recepta