Riešutais ir sūriu įdaryti makaronų vamzdeliai

Karšti patiekalai, Makaronų patiekalai 0 comments

Riešutais ir sūriu įdaryti makaronų vamzdeliai

0.0 from 0 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Grietinėlė3 šaukštai 3

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Fermentinis sūris2 šaukštai 2

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Konjakas20 ml 20

  • Špinatai500 g 500

  • Muskato riešutai pagal skonį (tarkuoti)

  • Graikiniai riešutai3/4 puodelio 3/4

  • Makaronų vamzdeliai16 vnt 16

Gaminimo eiga

  • Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje ir nuvarvinkite
  • Špinatų lapus nuplaukite ir nuplovę nuo stiebų minutę laikykite verdančiame vandenyje, tada gerai nuvarvinkite ir stambiai supjaustykite
  • Svogūnus kepkite svieste, kol pagels, apliekite pasrudinkite konjaku
  • Supilkite čia grietinėlę, sudėkite špinatus ir viską dar 5 minutes troškinkite
  • Skrudinkite graikinius riešutus, berkite į špinatus, ten pat pilkite kiaušinius ir berkite sūrį
  • Viską išmaišykite, berkite muskatų riešutus, druskos, pipirų
  • Vienu šaukštu įdarykite kiekvieną makaronų vamzdelį ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą
  • Padažui sviestą ir miltus nuolat maišydami kaitinkite, kol miltai pradės "garbanotis"
  • Supilkite pieną, išmaišykite ir nuolat maišydami virkite 10 minučių ant nestiprios ugnies
  • Pieną nukelkite nuo ugnies, supilkite trynius ir suberkite pusę sūrio, sūdykite, įberkite muskatų
  • Padažą supilkite ant makaronų, apšlakstykite juos lydytu sviestu ir apibarstykite likusiu sūriu
  • Pateikalą šaukite į 220 laipsnių C orkaitę ir 15 minučių kepkite

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*