Riestiniai su šoninės griežinėliais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Mėsą nuplaukite, nulupkite plėves ir supjaustykite griežinėliais, tada šiek tiek pamuškite ir pasūdykite
- Svogūnus nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais, agurkus taip pat supjaustykite šiaudeliais
- Mėsos griežinėlius aptepkite garstyčiomis, uždėkite po griežinėlį šoninės, svogūnų, agurkų, ir susukite voleliu
- Volelį susmeikite smeigtuku arba apvyniokite siūlu
- Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir riestinius iš visų pusių apkepkite, kol gražiai parus
- Sumažinkite ugnį, įpilkite vyno ir uždengtą troškinkite 25-30 min
- Padažą pagardinkite grietine ir pipirais