Riestiniai su šoninės griežinėliais

Karšti patiekalai 0 comments

Riestiniai su šoninės griežinėliais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai100 g 100

  • Garstyčios4 šaukšteliai 4

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Jautiena500 g 500

  • Raudonas sausas vynas2/3 stiklinės 2/3

  • Šoninė4 griežinėliai 4

  • Konservuoti agurkai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Mėsą nuplaukite, nulupkite plėves ir supjaustykite griežinėliais, tada šiek tiek pamuškite ir pasūdykite
  • Svogūnus nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais, agurkus taip pat supjaustykite šiaudeliais
  • Mėsos griežinėlius aptepkite garstyčiomis, uždėkite po griežinėlį šoninės, svogūnų, agurkų, ir susukite voleliu
  • Volelį susmeikite smeigtuku arba apvyniokite siūlu
  • Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir riestinius iš visų pusių apkepkite, kol gražiai parus
  • Sumažinkite ugnį, įpilkite vyno ir uždengtą troškinkite 25-30 min
  • Padažą pagardinkite grietine ir pipirais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*