Raugintų kopūstų salotos su vaisiais

Salotos, garnyrai 0 comments

Raugintų kopūstų salotos su vaisiais

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Jogurtas1 indelis 1

  • Alyvuogių aliejus2-3 šaukštai 2-3

  • Svogūno laiškai saujelė

  • Rauginti kopūstai1 stiklinė 1

  • Ananasai1 vnt 1

  • Mandarinai2 vnt 2

  • Raudonosios vynuogės150 g 150

Gaminimo eiga

  • Ananasą supjaustom nedideliais kubeliais, vynuoges – per pusę, kopūstus pasmulkiname
  • Viską sumaišome, užpilame jogurto, ananasų sulčių, aliejaus, pabarstome prieskoniais ir gerai išmaišome
  • Palaikome apie valandą
  • Prieš patiekiant, sudedame mandarinų skilteles, svogūno laiškus, dar kartą išmaišome
  • Puošiame vynuogėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*