Raugintų kopūstų salotos su vaisiais
Cooking time
15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Jogurtas – 1 indelis 1
Alyvuogių aliejus – 2-3 šaukštai 2-3
Svogūno laiškai saujelė –
Rauginti kopūstai – 1 stiklinė 1
Ananasai – 1 vnt 1
Mandarinai – 2 vnt 2
Raudonosios vynuogės – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Ananasą supjaustom nedideliais kubeliais, vynuoges – per pusę, kopūstus pasmulkiname
- Viską sumaišome, užpilame jogurto, ananasų sulčių, aliejaus, pabarstome prieskoniais ir gerai išmaišome
- Palaikome apie valandą
- Prieš patiekiant, sudedame mandarinų skilteles, svogūno laiškus, dar kartą išmaišome
- Puošiame vynuogėmis