Raugintų kopūstų ir kiaulienos "dešra"

Daržovių patiekalai, Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Raugintų kopūstų ir kiaulienos "dešra"

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

4

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai truputis

  • Mairūnas truputis

  • Miežinės kruopos1,5 stiklinės 1,5

  • Rauginti kopūstai1 kg 1

  • kiaulės galva2,5 kg 2,5

Gaminimo eiga

  • Nuvalytą kiaulės galvą išvirti su prieskoniais
  • Likusiame galvos sultinyje išvirti tirštą miežinių kruopų košę
  • Galvos mėsą atskirti nuo kaulų, sumalti
  • Raugintus kopūstus smulkiai supjaustyti, sumaišyti su mėsa ir kruopų koše, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti
  • Masę sudėti į riebalais išteptą gilų puodą ir virti, įstačius į kitą puodą su vandeniu, 2 val
  • Išvertus į lėkštę, paduoti karštą su virtomis bulvėmis arba šaltą užkandžiams

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*