Raugintų kopūstų ir grybų sriuba

Sriubos, Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Mėsos patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Raugintų kopūstų ir grybų sriuba

4.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo1 l 1

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Grietinė2 šaukštai 2

  • Svogūnų laiškai apibarstymui

  • Grybai100 g 100

  • Kmynai truputis

  • Kiauliena100 g 100

  • Rauginti kopūstai500 g 500

Gaminimo eiga

  • Kiaulieną ir kopūstus išvirti vandenyje
  • Paruoštus grybus supjaustyti šiaudeliais ir su svogūnais troškinti riebaluose arba su pjaustytais lašinukais
  • Ištroškintus grybus sukrėsti į sriubą, pasūdyti, įberti kmynų
  • Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės ir pabarstyti susmulkintais svogūnų laiškais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*