Raudonųjų pupelių salotos
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Pomidorų padažas – 2 šaukštai 2
Česnakai – 3 skiltelės 3
Alyvų aliejus – 6 šaukštai 6
u – 0026 quot 0026
Raudonosios pupelės – 200 g 200
Maltos saldžiosios paprikos pagal skonį –
Raudonojo vyno actas – 4 šaukštai 4
šalavijai – 1 pluoštelis 1
Gaminimo eiga
- Receptas 4-ioms porcijoms
- Svogūnus supjaustykite žiedeliais, česnakus sutraiškykyte, sumaišykite su virtomis nusunktomis pupelėmis
- Pomidorų padažą išplakite su actu, supilkite aliejų, pagardinkite pipirais bei saldžiosios paprikos milteliais, įdėkite "Tabasko" padažo, suberkite smulkiai kapotus šalavjus
- Šiuo marinatu užpilkite pupeles, gerai išmaišykite ir palikite mažiausiai 1 val
- , kad įgautų reikiamo skonio
- Patiekite su balta duoda
- Tinka įvairioms šventinėms vaišėms