Raudonųjų kopūstų sriuba
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Grietinė – 2 šaukštai 2
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Porai – 30 g 30
Bulvės – 80 g 80
Jautienos sultinys – 400 ml 400
Konservuoti žirneliai – 20 g 20
Raudonieji kopūstai – 80 g 80
Gaminimo eiga
- Porą supjaustykite griežinėliais, pakepinkite karštuose riebaluose ir sudėkite į užvirusį sultinį
- Suberkite smulkintus kopūstus, kubeliais pjaustytas bulves ir virkite apie 7 minutes
- Sumeskite konservuotus žirnelius ir dar kelias minutes pavirinkite
- Išpilstykite į dubenėlius, įdėkite po šaukštą grietinės