Raudonųjų kopūstų salotos

Salotos, garnyrai, Daržovių patiekalai 1 comment

Lenkiškas raudonųjų kopūstų salotų receptas.

Raudonųjų kopūstų salotos

5.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Citrina1 vnt 1

  • Grietinė truputis

  • Krienai truputis

  • Raudonieji kopūstai250 g 250

Gaminimo eiga

  • Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletui sekundžių sudedami į verdantį vandenį, paskui išverčiami į kiaurasamtį ir apipilami šaltu vandeniu
  • Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais
  • Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos ir patiekiamos

One Comment

  1. turetu buti lietuvisko skonio pabandysiu jauciu bus skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*