Lenkiškas raudonųjų kopūstų salotų receptas.
Raudonųjų kopūstų salotos
Cooking time
20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus truputis –
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Citrina – 1 vnt 1
Grietinė truputis –
Krienai truputis –
Raudonieji kopūstai – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletui sekundžių sudedami į verdantį vandenį, paskui išverčiami į kiaurasamtį ir apipilami šaltu vandeniu
- Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais
- Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos ir patiekiamos
turetu buti lietuvisko skonio pabandysiu jauciu bus skanu