Raudonieji kopūstai

Daržovių patiekalai 0 comments

Daniškas virtų raudonųjų kopūstų receptas.

Raudonieji kopūstai

3.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

2

hours 

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Vanduo50 g 50

  • Actas2 šaukštai 2

  • Sviestas60-100 g 60-100

  • Cukraus pudra100-150 g 100-150

  • Raudonieji kopūstai1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Kopūstą rūpestingai nuplauti, nulupti, nuvarvinti, supjaustyti plonomis juostelėmis
  • Į keptuvą sudėti sviestą ir cukrų; cukrus turi ištirpti, bet neparuduoti
  • Tada sudėti kopūstą ir viską gerai išmaišyti, kol iš kopūsto pradės išsiskirti sultys
  • Po truputį supilti vandenį ir actą arba serbentų sirupą
  • Virti ant vidutinės ugnies, prižiūrint, kad kopūstas neapsigaubtų karamelės sluoksniu (maždaug 2 val
  • 30 min
  • )
  • Pasūdyti tik tada, kai kopūstas jau bus išviręs

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*