Pyrago ir obuolių apkepas

Apkepai, Desertai, saldumynai, Pyragai 0 comments

Gardus pyragas, ypač tinkantis su pienu arba vaisių sultimis.

Pyrago ir obuolių apkepas

0.0 from 1 vote
Course: Apkepai, Desertai, saldumynai, PyragaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1/2 stiklinės 1/2

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pienas1/2 stiklinės 1/2

  • Obuoliai500 g 500

  • Cinamonas truputis

  • Bandelės6 vnt 6

  • Bulvių krakmolas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Bandeles supjaustyti riekelėmis ir išmirkyti piene
  • Nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius susluoksniuoti riebalais išteptame inde su pyrago riekelėmis, pabarstant cukrumi ir cinamonu
  • Viršutinis sluoksnis turi būti obuolių skiltelių
  • Trynius ištrinti su cukrumi, supilti likusį pieną, suberti miltus ir bulvių krakmolą
  • Tešlą išsukti, atsargiai įmaišyti išplaktus baltymus ir užpilti ant susluoksniuotų riekelių ir obuolių
  • Kepti 30 min
  • Paduoti tame pačiame inde, kuriame kepė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*