Pyragėliai su sūriu
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 80 g 80
Varškė – 250 g 250
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 250 g 250
Braškės – 400 g 400
Citrinų sultys – 3 šaukštai 3
Sluoksniuota tešla – 450 g 450
Cukraus granulės (apibarstymui) –
Gaminimo eiga
- Sluoksniuotos tešlos kvadratys atšildyti
- Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros
- Kiaušinius išplakti ir jais aptepti tešlos kvadratus
- Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti 15-20 min
- Ataušinti ir kiekvieną kvadratą perpjauti skersai
- Sūrį, varškę, cukrų ir citrinų sultis sumaišyti į vientisos konsistencijos kremą
- Braškes nuvalyti, nuplauti ir perpjauti į keturias dalis
- Keletą braškių palikti papuošimui, o kitas atsargiai įmaišyti į kremą
- Juo aptepti apatinius tešlos lakštus, o ant viršaus uždėti kitus
- Puošti į keturias dalis supjaustytomis braškėmis bei cukraus granulėmis
- (10 pyragėlių)