Pyragas Jonukas
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Pasiruošiame indą su užpilta kava
- Pamirkome sausainius į kava ir dedame juos kaip pagrindą į indą
- Ištirpdome sviestą ant viryklės kartu su cukrumi, įpilame pieno, kakavos
- Viska maišome ant nedidelės ugnies
- Gautą masę sumaišome su varške
- įdedame vynuoges (geriausia supjaustytas į keturias dalis) ir viską išmaišome
- Pilame masę ant sausainių, kad juos pilnai uždengtų
- Ant viršaus uždedame uogienės, bet tik tarpais, nes bus per daug saldu
- Galima papuošti vynuogėmis
- Įdedame į šaldytuvą ir po vienos valandos pyragas paruoštas
- (Jei į šaldiklį, tai užtenka 30 min
- )nGeriausia visuomet ir laikyti šaldytuve
- Skanaus 🙂