Pyragaičiai su rozmarinu ir alyvomis

Pyragai 0 comments

Pyragaičiai su rozmarinu ir alyvomis

0.0 from 0 votes
Course: PyragaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Garstyčios2 šaukšteliai 2

  • Alyvuogės1/2 stiklinės 1/2

  • Sluoksniuota tešla2 iškačioti lakštai 2

  • Parmezano sūris1 stiklinė 1

  • Razmarinų lapai1 šaukštas 1

  • Saliamo dešra4 griežinėliai 4

Gaminimo eiga

  • Orkaitę įkaitinkite iki 200C
  • Du orkaitės padėklus ištepkite tirpintu sviestu ar aliejumi
  • Į virtuvinį kombainą sudėkite alyvas, sūrį, rozmariną, saliamio dešrą, garstyčias, supilkite aliejų ir apdorokite 30 sekundžių arba tol, kol iš jų paruošite pastos
  • Tešlos lakštą patieskite ant stalo, paimkite pusę alyvų pastos ir vienodo storumo sluoksniu aptepkite tešlą
  • Paimkite priešingus telos kraštus ir užlenkite į vidų (lakšto kraštai turi liestis)
  • Dar kartą lenkite vidun, tada perlenkite pusiau – turėsite 8 tešlos sluoksnius
  • Supjaustykite 1 cm storumo griežinėliais, kuriuos nupjautu šonu viršun išdėliokite į paruoštus padėklus (nesugrūskite)
  • Sulankstytą griežinėlio šoną truputį praskėskite – išeis “V” raidės formos pyragaičiai
  • Kepkite 15 minučių arba tol, kol pyragaičiai bus geltonai rudi
  • Vietoj mėsos faršo galima naudoti smulkiai pjaustytas krabų lazdeles su kiaušiniu, sūriu ir majonezu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*