Pynelės

Užkandžiai 0 comments

Pynelės

0.0 from 0 votes
Course: Sausainiai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus2 šaukštai 2

  • Miltai3,5-4 stiklinės 3,5-4

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Sviestas1/2 stiklinės 1/2

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Mielės30 g 30

  • Kmynai truputis

Gaminimo eiga

  • Mielės išmaišomos su 2 šaukštais miltų ir šaukštu cukraus, užpilama truputis šilto pieno ir palaikoma, kad įrūgtų
  • Vėliau supilamas likęs pienas, cukrus, suberiami miltai ir užminkoma tešla
  • Galiausiai supilamas tirpintas sviestas ir dar sykį tešla pakildinama
  • Tešla iškočiojama ir supjaustoma plonais voleliais
  • Jie sulenkiami pusiau, susukami virvute, sudedami į riebalais pateptą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu, apibarstomi kmynais ir kepami vidutinio karštumo orkaitėje, kol pagels

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*