Purus obuolių pyragas

Pyragai 0 comments

Purus obuolių pyragas

0.0 from 0 votes
Course: PyragaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Miltai1,5 stiklinės 1,5

  • Obuoliai2-3 vnt 2-3

  • Cinamonas2 šaukšteliai 2

  • Cukraus pudra (apibarstymui)

  • Margarinas150 g 150

  • Riebalai (skardai ištepti)

Gaminimo eiga

  • Trynius išsukam su margarinu ir cukrumi iki baltumo
  • Baltymus išplakame
  • Į trynius imaišome miltus, tada atsargiai įmaišome baltymus
  • Tešlą dedame į reibalais ištepta skarda
  • Ant viršaus dedame skiltelėmis pjaustytus ir nuluptus obuolius juos šiek teik išpaudžiame į tešlą, kad viršus būtu tolygus
  • Pabarstome cinamonu ir kepame 180 – 200C, kol ismeigtas pagaliukas į tešlą išlys sausas
  • Maždaug 50-60min
  • Iškepus pabarstome pudra, valgome atšaldytą

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*