Angliškas pudingas su taukais.
Pudingas su taukais
Cooking time
2
hours30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Miltus su druska persijoti, įdėti kepimo miltelių
- Supilti batono trupinius ir mažais gabaliukais supjaustytus taukus
- Viską sumaišyti
- Tada įpilti tiek pieno, kad tešla lengvai nubėgtų nuo šaukšto
- Pabaigoje suberti serbentus (juos galima pakeisti figomis, datulėmis arba razinomis), truputį malto imbiero, cukraus
- Dubenį ištepti sviestu ir į jį sukrėsti paruoštą masę
- Uždengti sviestiniu popieriumi
- Panardinti į puodą su vandeniu ir virti 2 val
- Tiekiamas su anglišku kremu
įdomus ir ilgai trunkantis gsminimas