Prancūziški obuolių pyragėliai

Desertai, saldumynai, Pyragai 0 comments

Prancūziški obuolių pyragėliai

0.0 from 0 votes
Course: Desertai, saldumynai, PyragaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Obuoliai4 vnt 4

  • Sviestas45 g 45

  • Cukraus pudra (pabarstymui)

  • Sluoksniuota bemielė tešla450 g 450

  • Džiūvėsėlių trupiniai3 šaukštai 3

  • Apelsinų džemas3 šaukštai 3

Gaminimo eiga

  • Receptas 8-ioms porcijoms
  • Atšildyti tešlą
  • Įkaitinti orkaitę 220C
  • Iškirpti 8 skritulius maždaug 17-18 cm skersmens
  • Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti 4-5 milimetrų storio skiltelėmis
  • Sudėkite tešlos skritulius ant kepimo popieriaus, berkite džiuvėsėlių palikdami poros cm kraštą
  • Tada dėliokite obuolių skilteles aplink kad viena su kita persiklotu truputi, tokia veduokle
  • Patepkite jas tirpintu sviestu
  • Kepkite apie 15 min
  • , aptepkite gatavus pyragėlius pašildytu apelsinų džemu bei pabarstykite cukraus pudra

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*