Prancūziški obuolių pyragėliai
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Obuoliai – 4 vnt 4
Sviestas – 45 g 45
Cukraus pudra (pabarstymui) –
Sluoksniuota bemielė tešla – 450 g 450
Džiūvėsėlių trupiniai – 3 šaukštai 3
Apelsinų džemas – 3 šaukštai 3
Gaminimo eiga
- Receptas 8-ioms porcijoms
- Atšildyti tešlą
- Įkaitinti orkaitę 220C
- Iškirpti 8 skritulius maždaug 17-18 cm skersmens
- Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti 4-5 milimetrų storio skiltelėmis
- Sudėkite tešlos skritulius ant kepimo popieriaus, berkite džiuvėsėlių palikdami poros cm kraštą
- Tada dėliokite obuolių skilteles aplink kad viena su kita persiklotu truputi, tokia veduokle
- Patepkite jas tirpintu sviestu
- Kepkite apie 15 min
- , aptepkite gatavus pyragėlius pašildytu apelsinų džemu bei pabarstykite cukraus pudra