Paprasti prancūziški blyneliai – krepai.
Prancūziški krepai
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1 šaukštas 1
Cukrus – 150 g 150
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 250 g 250
Pienas – 450 ml 450
Kepimo milteliai – 1 šaukštas 1
Vanilinis cukrus – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Blenderyje suplakite miltus, kiaušinius, pieną, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir aliejų
- Sviestu ištepkite keptuvę
- Vienam blyneliui pilkite apie 4 šaukštus tešlos
- Kepkite iš abiejų pusių, kol taps šviesiai rusvi
- Viršų pabarstykite cukraus pudra