Prancūziški krepai

Blynų receptai, Miltiniai patiekalai 0 comments

Paprasti prancūziški blyneliai – krepai.

Prancūziški krepai

5.0 from 1 vote
Course: Blynų receptai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1 šaukštas 1

  • Cukrus150 g 150

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai250 g 250

  • Pienas450 ml 450

  • Kepimo milteliai1 šaukštas 1

  • Vanilinis cukrus1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Blenderyje suplakite miltus, kiaušinius, pieną, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir aliejų
  • Sviestu ištepkite keptuvę
  • Vienam blyneliui pilkite apie 4 šaukštus tešlos
  • Kepkite iš abiejų pusių, kol taps šviesiai rusvi
  • Viršų pabarstykite cukraus pudra

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*