Porų, riešutų ir salierų salotos

Salotos, garnyrai 1 comment

Porų, riešutų ir salierų salotos

5.0 from 3 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Sojų padažas pagal skonį

  • Sviestas25 g 25

  • Porai250 g 250

  • Salierų stiebai4 vnt 4

  • Graikiniai riešutai50 g 50

  • Kiniški kopūstai250 g 250

Gaminimo eiga

  • Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis
  • Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir truputį pagelsta
  • Sudedame graikinius riešutus, supjaustytus salierus ir maišydami kepame 3 min
  • , įmaišome suplėšytus arba supjaustytus kiniško kopūsto lapus ir dar kepame 2 min
  • , kol šie suminkštėja
  • Pasūdome, apibarstome maltais pipirais, pašlakstome sojų padažu, išmaišome ir pakepame keletą minučių
  • Paruoštą patiekalą dedame į pašildytą lėkštę ir tuoj pat tiekiame į stalą

One Comment

  1. labai gardu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*