Porų, riešutų ir salierų salotos
Cooking time
25
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Porus gerai nuplauname šaltu vandeniu, supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais, svogūnus nulupame ir supjaustome plonomis riekelėmis
- Keptuvėje ištirpiname sviestą arba margariną, dedame supjaustytus porus ir svogūnus ir kepame ant nestiprios ugnies 5 minutes, kol svogūnai suminkštėja ir truputį pagelsta
- Sudedame graikinius riešutus, supjaustytus salierus ir maišydami kepame 3 min
- , įmaišome suplėšytus arba supjaustytus kiniško kopūsto lapus ir dar kepame 2 min
- , kol šie suminkštėja
- Pasūdome, apibarstome maltais pipirais, pašlakstome sojų padažu, išmaišome ir pakepame keletą minučių
- Paruoštą patiekalą dedame į pašildytą lėkštę ir tuoj pat tiekiame į stalą
labai gardu