Porų ir perlinių kruopų sriuba su vištiena
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame
- Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame
- Sumažiname ugnį ir verdame apie 30 min
- puodą ne visiškai uždengę
- Suberiame sukapotus svogūnus, supjaustytus riekelėmis porus, morkas ir dar verdame apie 20 min
- , kol daržovės suminkštėja ir išverda perlinės kruopos
- Vištienos šlaunelę išimame iš sultinio, atvėsiname, mėsą nuimame nuo kaulų, susmulkiname ir sudedame atgal į sriubą Iš sriubos išimame laurų lapą, sriubą užkaitiname ir pasūdome
- Pilame į pašildytas lėkštes ir tiekiame