Porų apkepas
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Ryžiai – 125 g 125
Varškė – 100 g 100
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 80-100 g 80-100
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 1 stiklinė 1
Prieskoniai pagal skonį –
Porai – 2-3 vnt 2-3
Olandiškas sūris – 60-80 g 60-80
Gaminimo eiga
- 80-100 g miltų, 125 g virtų ryžių, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus
- Iš miltų, varškės, 1 kiaušinio ir pieno užminkyti tešlą
- Ją iškočioti ir iškloti aliejumi pateptą skardą
- Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaišyti su ryžiais, 2 plaktais kiaušiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais
- Gerai išmaišyti ir sudėti ant tešlos
- Skardą dėti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę, kepti apie 30 min
- Baigiant kepti užbarstyti tarkuoto olandiško sūrio