Porų apkepas

Apkepai 0 comments

Porų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Ryžiai125 g 125

  • Varškė100 g 100

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai80-100 g 80-100

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Porai2-3 vnt 2-3

  • Olandiškas sūris60-80 g 60-80

Gaminimo eiga

  • 80-100 g miltų, 125 g virtų ryžių, prieskonių, pipirų, druskos, aliejaus
  • Iš miltų, varškės, 1 kiaušinio ir pieno užminkyti tešlą
  • Ją iškočioti ir iškloti aliejumi pateptą skardą
  • Porus supjaustyti ir apkepti aliejuje, sumaišyti su ryžiais, 2 plaktais kiaušiniais, paskaninti prieskoniais, druska ir pipirais
  • Gerai išmaišyti ir sudėti ant tešlos
  • Skardą dėti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę, kepti apie 30 min
  • Baigiant kepti užbarstyti tarkuoto olandiško sūrio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*