Porai su dešra alaus padaže

Karšti patiekalai, Užkandžiai 0 comments

Porai su dešra alaus padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Fermentinis sūris150 g 150

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Virta dešra250 g 250

  • Porai8 vnt 8

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Alus1,5 stiklinės 1,5

Gaminimo eiga

  •  Baltąsias porų dalis 15 min
  • virti pasūdytame vandenyje
  • Paskui išgriebti ir, vandeniui nuvarvėjus, sudėti į riebalais išteptą ugniai atsparų indą
  • Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasūdyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maišant pakaitinti, kol užvirs
  • Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą plonais griežinėliais dešrą, apibarstyti rupiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir 15 min
  • kepti karštoje orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*