Pikantiškos grybų salotos
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus šaukštas –
Petražolių lapeliai truputis –
Druska pagal skonį –
Cukrus truputis –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Actas truputis –
Svogūnai – 1 vnt 1
Majonezas – 1/2 stiklinės 1/2
Garstyčios šaukštas –
Pomidorų padažas – 2 šaukštai 2
Grybai – 250 g 250
Malti pipirai pagal skonį –
Dešra – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Nuvalyti, supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 minučių pakepinami aliejuje ir ataušinami
- Dešra ir virti kiaušiniai supjaustomi mažais gabaliukais, sumaišomi su grybais
- Salotos pasūdomos, pabarstoma pipirais, pašlakstomos actu
- Majonezas suplakamas su pomidorų padažu bei garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių
- Salotos užpilamos paruoštu padažu ir laikomos šaltoje vietoje apie valandą
- Galima papuošti petražolių lapeliais