Pikantiški kalafiorai

Salotos, garnyrai 0 comments

Pikantiški kalafiorai

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo8 šaukštai 8

  • Kmynai2 šaukšteliai 2

  • Malti kmynai1/2 šaukštelio 1/2

  • Kalafijorai4 puodeliai 4

  • Lydytas sviestas4 šaukštai 4

  • Imbierai2 šaukšteliai 2

  • Maltos paprikos1/2 šaukštelio 1/2

  • Kurkuma1/2 šaukštelio 1/2

  • Malta kalendra1/2 šaukštelio 1/2

  • Akmens druska pagal skonį

  • Kalendros lapeliai2 šaukšteliai 2

Gaminimo eiga

  • Pakaitinkite lydytą sviestą kol jis taps skaidrus
  • Įberkite kmynų sėklas ir trumpai pamaišykite, kol pasklis jų aromatas
  • Sudėkite miltelių pavidalo prieskonius ir vieną sykį permaišykite
  • Sudėkite imbierą, druską ir kalafiorus, trumpai pamaišykite
  • Sumažinkite ugnį iki vidutinės ir troškinkite uždengtame inde, kartais pamaišydami, kol kalafiorai suminkštės (bus lengvai persmeigiami šakute)
  • Jei pastebėsite, kad gali prisvilti prie dugno, įpilkite vandens
  • Papuoškite kalendros lapais ar kitais žalumynais
  • Valgykite šiltus su kitais patiekalais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*