Pikantiška viščiuko sriuba
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Svogūnai – 140 g 140
Sojų padažas – 100 ml 100
Pievagrybiai – 160 g 160
Makaronai – 200 g 200
Česnakai – 3-4 skiltelės 3-4
Sultinys – 2 l 2
Degtinė – 50 ml 50
žalieji žirneliai – 200 g 200
Vištienos krūtinėlės – 800 g 800
Kukurūzų miltai – 40 g 40
Citrinžolės – 2 šaukštai 2
Sezamo sėklų aliejus – 80 g 80
Imbierinis padažas – 30 ml 30
Gaminimo eiga
- Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje
- Po to pridėti smulkiai supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako
- Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo
- Citrinos žolę perpjauti ir sudėti į nuovirą
- Virti ant lėtos ugnies
- Kai daržovės suminkštės, pridėti makaronų ir žaliųjų žirnelių
- Užvirinti ir paskaninti padažu su imbieru, druska ir pipirais