Pikantiška viščiuko sriuba

Sriubos 0 comments

Pikantiška viščiuko sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai140 g 140

  • Sojų padažas100 ml 100

  • Pievagrybiai160 g 160

  • Makaronai200 g 200

  • Česnakai3-4 skiltelės 3-4

  • Sultinys2 l 2

  • Degtinė50 ml 50

  • žalieji žirneliai200 g 200

  • Vištienos krūtinėlės800 g 800

  • Kukurūzų miltai40 g 40

  • Citrinžolės2 šaukštai 2

  • Sezamo sėklų aliejus80 g 80

  • Imbierinis padažas30 ml 30

Gaminimo eiga

  • Viščiuko krūtinėlę supjaustyti gabaliukais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais, apibarstyti kukurūzų miltais ir pakepinti sezamo aliejuje
  • Po to pridėti smulkiai supjaustyto svogūno, pievagrybių, prieskonių ir pjaustyto česnako
  • Įpilti degtinės, sultinio ir sojos padažo
  • Citrinos žolę perpjauti ir sudėti į nuovirą
  • Virti ant lėtos ugnies
  • Kai daržovės suminkštės, pridėti makaronų ir žaliųjų žirnelių
  • Užvirinti ir paskaninti padažu su imbieru, druska ir pipirais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*