Pikantiška svogūnų sriuba
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais
- Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus
- Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių
- Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos
- Virkite apie 20 minučių
- Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę, apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu
- Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys