Pikantiška svogūnų sriuba

Sriubos 0 comments

Pikantiška svogūnų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai500 g 500

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Parmezano sūris50 g 50

  • Daržovių sultinys1,5 l 1,5

  • Prancūziškas batonas4 riekelės 4

Gaminimo eiga

  • Iš mėgstamų daržovių ar jautienos išvirkite sultinį ir perkoškite Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais griežinėliais
  • Pusantro šaukšto sviesto išlydykite puode storu dugnu ir paskrudinkite svogūnus
  • Kai jie pagels, suberkite miltus ir kepinkite dar apie 10 minučių
  • Į puodą lėtai supilkite sultinį, įberkite pipirų ir druskos
  • Virkite apie 20 minučių
  • Prancūzišką batoną iš abiejų pusių pakepinkite likusiame svieste Sriubą išpilstykite į karščiui atsparius dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po prancūziško batono riekelę, apibarstytą tarkuotu parmezano sūriu
  • Dubenėlius su sriuba sustatykite į vidutinio karštumo orkaitę ir kaitinkite apie 10 minučių kol sūris išsilydys

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*