Pikantiška prancūziška užkandėlė

Užkandžiai 0 comments

Pikantiška prancūziška užkandėlė

4.5 from 2 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Varškė200 g 200

  • Graikiški riešutai50 g 50

  • Vynuogės200 g 200

  • Pelėsinis sūris100 g 100

Gaminimo eiga

  • Varškę sutrinti su sūriu į vientisą masę, imti vynuogę (1 uogą) ir ją apvolioti nedideliame kiekyje varškės-sūrio masės
  • Gautą kamuolėlį apvolioti riešutuose
  • Gerai atšaldyti
  • Turėtų gautis vieno kąsnio užkandėlė
  • Ypač tinka prie vyno

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*