Pikantiška mišrainė
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1/2 stiklinės 1/2
Druska truputis –
Česnakas truputis –
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Actas – 1 šaukštelis 1
Pipirai truputis –
Morkos – 2 vnt 2
Svogūnai – 2 vnt 2
Majonezas – 1/2 stiklinės 1/2
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Obuoliai – 2 vnt 2
Rauginti agurkai – 2 vnt 2
Bulvės – 1 kg 1
Kumpis – 100 g 100
Silkė – 1 vnt 1
Salieras – 1 vnt 1
kiaulienos kepsnys – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Silkę išmirkyti, nulupti, išimti kaulus
- Bulves, mėsą, silkę, virtus kiaušinius, daržoves, obuolius supjaustyti mažais kubeliais
- Salotinę ištrinkti česnako skiltele ir į ją susluoksniuoti visas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstant druska, pipirais, smulkiai supjaustytais pakepintais svogūnais ir palaistant aliejumi, kuriame kepė svogūnai
- Actu ir garstyčiomis atskiestą majonezą užpilti ant mišrainės
- Mišrainę pastatyti šaltai, kad majonezas įsigertų į daržoves
- Patiekiant papuošti virtu kiaušiniu, pomidorų griežinėliais ir petražolių lapeliais