Pikantiška mišrainė

Salotos, garnyrai 0 comments

Pikantiška mišrainė

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1/2 stiklinės 1/2

  • Druska truputis

  • Česnakas truputis

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Actas1 šaukštelis 1

  • Pipirai truputis

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Majonezas1/2 stiklinės 1/2

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Obuoliai2 vnt 2

  • Rauginti agurkai2 vnt 2

  • Bulvės1 kg 1

  • Kumpis100 g 100

  • Silkė1 vnt 1

  • Salieras1 vnt 1

  • kiaulienos kepsnys200 g 200

Gaminimo eiga

  • Silkę išmirkyti, nulupti, išimti kaulus
  • Bulves, mėsą, silkę, virtus kiaušinius, daržoves, obuolius supjaustyti mažais kubeliais
  • Salotinę ištrinkti česnako skiltele ir į ją susluoksniuoti visas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstant druska, pipirais, smulkiai supjaustytais pakepintais svogūnais ir palaistant aliejumi, kuriame kepė svogūnai
  • Actu ir garstyčiomis atskiestą majonezą užpilti ant mišrainės
  • Mišrainę pastatyti šaltai, kad majonezas įsigertų į daržoves
  • Patiekiant papuošti virtu kiaušiniu, pomidorų griežinėliais ir petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*