Pievagrybių užkandis gurmanams

Užkandžiai 0 comments

Pievagrybių užkandis gurmanams

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus4 šaukštai 4

  • Druska pagal skonį

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Grietinė200 ml 200

  • Riešutai100 ml 100

  • Vyno actas2 šaukštai 2

  • Pievagrybiai400 g 400

  • Baltieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Visus produktus (išskyrus pievagrybius) sumaišome plakikliu
  • Pievagrybius supjaustome griežinėliais, sudedame į lėkštę, užpilame padažu ir turime gardų užkandį

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*