Pievagrybių sriuba

Sriubos 0 comments

Pievagrybių sriuba

0.0 from 1 vote
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolės2 šaukštai 2

  • Grietinė4 šaukštai 4

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Pievagrybiai200 g 200

  • Tirpus sultinys1 l 1

Gaminimo eiga

  • Ant ugnies uždėti virti sultinį
  • Pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, keptuvėje išlydyti sviestą ir sudėti pievagrybius
  • Kepti, iki kol jie pradės ruduoti, sudėti šaukštą petražolių, pakepti dar 1 minutę, tada sudėti į sultinį (kartu su sviestu, kuriame kepė), sudėti likusias petražoles ir pavirinti 4-5 minutes
  • Supilstyti į lėkštes ir į kiekvieną įdėti po šaukštą grietinės

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*