Pievagrybių salotos su apelsinais

Salotos, garnyrai 0 comments

Pievagrybių salotos su apelsinais

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Fermentinis sūris150 g 150

  • Medus1 šaukštas 1

  • Saldžiosios paprikos150 g 150

  • Garstyčios10 g 10

  • Citrinų sultys1 šaukštas 1

  • Apelsinai100 g 100

  • Obuoliai100 g 100

  • Pievagrybiai300 g 300

  • Pipirų žirneliai3-4 vnt 3-4

  • Laurų lapeliai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais
  • Atvėsiname ir supjaustome nedideliais kubeliais
  • Saldžiąją papriką nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome šiaudeliais
  • Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka
  • Obuolius nuplauname, nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais
  • Apelsinų žievelę nutarkuojame ir atidedame, apelsiną supjaustome kubeliais
  • Viską sumaišome, sudedame garstyčias, medų, supilame citrinų sultis, nutarkuotą apelsinų žievelę ir išmaišome

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*