Pievagrybių salotos.

Salotos, garnyrai 0 comments

Pievagrybių salotos.

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska Pagal skonį

  • Cukrus Pagal skonį

  • Krapai Pagal skonį

  • Pomidorai3-4 vnt 3-4

  • Garstyčios Pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus3 šaukšt 3

  • Svogūnų laiškai Pagal skonį

  • Pievagrybiai250-300 g 250-300

  • obuolys1 vnt 1

  • grybų nuoviras1 šaukšt 1

  • 1/2 cintrinos sultys

  • mažas svogūnas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Didesnius pievagrybius supjaustyti gabalėliais, mažesnius perpjauti arba visai nepjaustyti
  • Grybus ištroškinti įdėjus vieną šaukštą aliejaus ir ataušinti
  • Pomidorus ir obuolį supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su grybais
  • Iš likusio alyvuogių aliejaus, sulčių, išsiskyrusių troškinant grybus, ir prieskonių pagaminti padažą
  • Į jį įmaišyti morką ir smulkiai pjaustytą svogūną

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*