Pievagrybiai su sūriu

Užkandžiai 0 comments

Pievagrybiai su sūriu

4.0 from 1 vote
Course: UžkandžiaiDifficulty:
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Krapai2 šaukštai 2

  • Sviestas4 šaukštai 4

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Pievagrybiai12 vnt 12

  • Džiūvėsėliai1 šaukštas 1

  • Graikiniai riešutai3/4 stiklinės 3/4

  • Sūris su mėlinaisiais pelėsiais350 g 350

Gaminimo eiga

  • Pievagrybius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu
  • Kotelius nupjaukite, susmulkinkite ir kartu su smulkintais svogūnais pakepinkite šaukšte įkaitinto sviesto
  • Sūrį sutrinkite šakute ir sumaišykite su kepintais pievagrybių koteliais, krapais ir riešutais
  • Tris šaukštus riešutų atidėkite ir sumaišykite su džiūvėsėliais
  • Pievagrybių kepurėles apibarstykite pipirais, druska ir įdarykite sūrio mase
  • Apibarstykite riešutų ir džiūvėsėlių mišiniu, sudėkite į sviestu išteptą kepimo skardą
  • Ant kiekvienos kepurėlės uždėkite po gabalėlį sviesto ir 25 minutėms pašaukite į 190 laipsnių karštumo orkaitę
  • Tiekdami į kepurėles įsmeikite po dekoratyvų konditerinį smeigtuką

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*