Pieno šampanas
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Šviežios išrūgos pavirinamos ir paliekamos, kad nusistotų
- Vėliau atsargiai nupilamos nuo drumzlių, sumaišoma su vandeniu, užvirinamos ir supilamas cukrus
- Kai šis ištirpsta ir skystis ataušta iki 30C, sudedamos su cukrumis ištrintos mielės ir razinos
- Šiltai rauginama 1 parą
- Vėliau nugraibomos putos, ir šampanas supilstomas į butelius
- Į kiekvieną butelį įdedama po raziną
- Šampanas laikomas šaltai
- Pieno šampaną galima vartoti po 3 dienų
Tai labai skanus lengvai pagaminamas gėrimas
kaziuko mugeje paragavau. Labai patiko,o ir gamyba nesudetinga pasirodo. Tikrai darysiu