Šveicariškas pienių medus.
Pienių medus
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 1 kg 1
Vanduo truputis –
Citrinos – 2 vnt 2
Pienių žiedai truputis –
Gaminimo eiga
- Saulėtą dieną priskinti ką tik prasiskleidusių pienių žiedų, nuskinti kotelius
- Į dubenį sudėti žiedus ir įpilti tiek vandens, kad paspaudus masę matytųsi skystis
- Palikti išmirkti per naktį
- Kitą dieną nukošti, skystį supilti į atskirą indą
- Medaus paruošimas: į 1 l
- skysčio įpilti 2 citrinų sultis ir 1 kg
- 200 g
- cukraus
- Virti kaip sirupą 45 min
- ar 1 val
esu ragavusi-skanu
hmmm, labai noretusi pasigaminti ir paragauti
Labai skanu!