Pienių medus

Įvairūs patiekalai 3 comments

Šveicariškas pienių medus.

Pienių medus

1.1 from 9 votes
Course: Įvairūs patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1 kg 1

  • Vanduo truputis

  • Citrinos2 vnt 2

  • Pienių žiedai truputis

Gaminimo eiga

  • Saulėtą dieną priskinti ką tik prasiskleidusių pienių žiedų, nuskinti kotelius
  • Į dubenį sudėti žiedus ir įpilti tiek vandens, kad paspaudus masę matytųsi skystis
  • Palikti išmirkti per naktį
  • Kitą dieną nukošti, skystį supilti į atskirą indą
  • Medaus paruošimas: į 1 l
  • skysčio įpilti 2 citrinų sultis ir 1 kg
  • 200 g
  • cukraus
  • Virti kaip sirupą 45 min
  • ar 1 val

3 Comments

  1. virginija

    esu ragavusi-skanu

  2. lietuve

    hmmm, labai noretusi pasigaminti ir paragauti

  3. Labai skanu!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*