Pieniška sriuba

Sriubos, Pieno patiekalai 1 comment

Pieniškos sriubos verdamos gryname piene, vandenius atskiestame kondensuotame piene be cukraus arba pieno milteliais. Į pieniškas sriubas dedama cukraus ir, patiekiant valgyti,- truputis sviesto.

Pieniška sriuba

3.5 from 2 votes
Course: Pieno patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus5 g 5

  • Vanduo110 ml 110

  • Pienas350 ml 350

  • Sviestas5 g 5

  • Makaronai40 g 40

Gaminimo eiga

  • Makaronai pilami į verdantį vandenį, 3-5 min
  • , pavirinami, išverčiami ant rėčio, supilami į vandeniu atskiestą pieną ir išverdami
  • Baigiant virti dedame druskos, cukraus, o patiekiant sviesto
  • Skanaus!

One Comment

  1. tai cia i piena isverciami ar i kondensuota piena nesupratau?

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*