Piene virtas lynas

Žuvies patiekalai, Sriubos, Karšti patiekalai 1 comment

Senas močiutės receptas. Labai paprastas paruošimas, tačiau puikus skonis.

Piene virtas lynas

1.3 from 12 votes
Course: Karšti patiekalai, Sriubos, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus0,5 stiklinės 0,5

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas2 stiklinės 2

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Žalumynai truputis

  • Lauro lapai2 vnt 2

  • lynas1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Išvalytą žuvį supjaustykite, sudėkite į puodą, suberkite pjaustytus svogūnus, lauro lapus, įberkite pipirų, druskos, įpilkite aliejaus, pieno ir uždengę dangtį apie 30 min
  • virkite
  • Įberkite mėgstamų žalumynų

One Comment

  1. zavinta

    vau as abstulbusi skanumelis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*