Pica su vermišeliais

Picos 0 comments

Pica su vermišeliais

0.0 from 0 votes
Course: PicosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė1/2 stiklinės 1/2

  • Svogūnai3 vnt 3

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Čiobreliai1 šaukštelis 1

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Pomidorų padažas7-8 šaukštai 7-8

  • Grybai120 g 120

  • Bazilikai1 šaukštelis 1

  • Malti pipirai pagal skonį

  • Vermišeliai300 g 300

  • Karštai rūkyta kiauliena300 g 300

Gaminimo eiga

  • Makaronus keletą minučių pavirti ir gerai nuvarvinti
  • Mėsą supjaustyti juostelėmis
  • Grybus susmulkinti kubeliais ir pakepinti svieste, įpilti grietinėlės, pabarstyti druska bei maltais pipirais
  • Kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti manų kruopomis
  • Makaronus padalyti į dvi lygias dalis
  • Viena dalimi iškloti formos dugną
  • Sudėti pakepintus grybus, pabarstyti smulkintais čiobreliais ir baziliku
  • Po to dėti sluoksnį rūkytos mėsos, užpilti pomidorų padažu, o ant viršaus sudėti likusią makaronų dalį
  • Pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu
  • Kepti iki 180 laipsnių C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30-35 min
  • Valgyti su daržovių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*