Pica su dešra ir grybais
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1 šaukštas 1
Varškė – 1 pakelis 1
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai (pagrindui, tiek, kad būtų galima iškočioti picos pagrindą) –
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 1-2 vnt 1-2
Majonezas – 3-4 šaukštai 3-4
Fermentinis sūris – 200 g 200
Grietinė – 100 g 100
Soda – 1 šaukštelis 1
Kečupas pagal skonį –
Pievagrybiai – 100 g 100
u – 0026 quot 0026
Raginti agurkai – 1-2 vnt 1-2
Gaminimo eiga
- Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais
- Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps
- Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai kepinant pridedame prieskonių
- Virtus kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, pridedame majonezo ir išmaišome
- Išimame iš orkaitės iškepusį picos pagrindą, ant jo dedame: pakepintą dešrą, šampinjonus ir svogūnus, ant viršaus griežinėliais supjaustytus agurkėlius, o ant jų kiaušinio-sūrio masę (tai dėti patogiausia rankomis), viršų puošiame kečiupu (pagal skonį)
- Visa tai kepame orkaitėje kol išsileis sūris
Picos pagrindas labai geras:) , bet kas tie raginti agurkai ? 😀