Pica su dešra ir grybais

Picos 1 comment

Pica su dešra ir grybais

0.0 from 1 vote
Difficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1 šaukštas 1

  • Varškė1 pakelis 1

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai (pagrindui, tiek, kad būtų galima iškočioti picos pagrindą)

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Majonezas3-4 šaukštai 3-4

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Grietinė100 g 100

  • Soda1 šaukštelis 1

  • Kečupas pagal skonį

  • Pievagrybiai100 g 100

  • u0026 quot 0026

  • Raginti agurkai1-2 vnt 1-2

Gaminimo eiga

  • Varškę išmaišome su visais nurodytais priedais
  • Išminkytą paplotėlį dedame į skardą ir kepame kol pakils ir truputį apkeps
  • Tuo tarpu su trupučiu aliejaus pakepiname supjaustytus svogūnus, įdedame dešrą supjaustytą kubeliais,dedame jau pavirtus (5-10 min) šampinjonus, visa tai kepinant pridedame prieskonių
  • Virtus kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka, pridedame majonezo ir išmaišome
  • Išimame iš orkaitės iškepusį picos pagrindą, ant jo dedame: pakepintą dešrą, šampinjonus ir svogūnus, ant viršaus griežinėliais supjaustytus agurkėlius, o ant jų kiaušinio-sūrio masę (tai dėti patogiausia rankomis), viršų puošiame kečiupu (pagal skonį)
  • Visa tai kepame orkaitėje kol išsileis sūris

One Comment

  1. Anonimas

    Picos pagrindas labai geras:) , bet kas tie raginti agurkai ? 😀

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*