Pica "Roma"

Picos 1 comment

Pica "Roma"

5.0 from 1 vote
Difficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

Gaminimo eiga

  • Sumaišyti tešlą ir pakildinti
  • Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis – pagal norą)
  • Kepti orkaitėje 30 min
  • Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis
  • Visų produktų kiekiai – pagal norą ir kišenę
  • Paprastai pica valgoma karšta, tik iškepta
  • Pašildyta jau ne tokia skani

One Comment

  1. Pabandysiu pasigaminti aciu:)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*