Pica "Naminė"

Picos 1 comment

Pica "Naminė"

5.0 from 2 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1 šaukštas 1

  • Druska žiupsnelis

  • Cukrus1 šaukštelis 1

  • Miltai2 stiklinės 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas1/2 stiklinės 1/2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Pomidorai2-3 vnt 2-3

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Mielės20 g 20

  • Mairūnas pagal skonį

  • Dešra150 g 150

  • Raudonėlis pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils
  • Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min
  • Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą
  • Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min
  • Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais
  • Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves
  • Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais
  • Kepti 30-40 min
  • Patiekti su ketčupu

Tags

One Comment

  1. Julija;D;D;D;D;D;D;DD

    Visai nieko sakyciau;D

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*