Pica "Naminė"
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1 šaukštas 1
Druska žiupsnelis –
Cukrus – 1 šaukštelis 1
Miltai – 2 stiklinės 2
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 1/2 stiklinės 1/2
Svogūnai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 100 g 100
Pomidorai – 2-3 vnt 2-3
Pievagrybiai – 100 g 100
Mielės – 20 g 20
Mairūnas pagal skonį –
Dešra – 150 g 150
Raudonėlis pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils
- Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min
- Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą
- Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min
- Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais
- Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves
- Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais
- Kepti 30-40 min
- Patiekti su ketčupu
Visai nieko sakyciau;D