Pica "Kalcioneli" su pomidorais ir cukinija
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Pomidorai – 2 vnt 2
Raudonasis svogūnas – 1 vnt 1
Alyvuogių aliejus – 1 šaukštelis 1
Cukinijos – 3 vnt 3
Picos tešla – 300 g 300
"mozarella" sūris 150 g. (supjaustytas kubeliais) –
Meirūnai – 1 šaukštas 1
Nugriebtas pienas (glazūravimui) –
Gaminimo eiga
- Svogūną ir cukinijas 3 min
- patroškinkite aliejuje
- Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite pomidorus, sūrį, mairūną, druską, ir pipirus
- Tešlą padalinkite i keturias lygias dalis
- Įdarą (taip pat padalintą į keturias lygias dalis) užtepkite ant kiekvieno tešlos paplotėlio pusės (kitą pusę palikite tuščią)
- Patepkite pienu, suvyniokite įdarą tešloje ir gerai suspauskite paplotėlius
- Vėl patepkite pienu
- Kepkite karštoje orkaitėje (220 laipsnių)
- Prieš patiekdami papuoškite mairūno šakelėmis