Pica "Kalcioneli" su lašiša

Picos 0 comments

Pica "Kalcioneli" su lašiša

0.0 from 0 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Pipirai pagal skonį

  • Fermentinis sūris125 g 125

  • Česnakai1 vnt 1

  • Citrinos2 vnt 2

  • Lašiša250 g 250

  • Picos tešla300 g 300

Gaminimo eiga

  • Dvi kepimo skardas sutepkite aliejumi
  • Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pabarstykite miltais
  • Iškočiokite tešlą 1/3 cm storio paplotėlį
  • Paimkite apvalią 8 cm skersmens formą ir išspauskite iš tešlos kiek įmanoma daugiau apvalių paplotėlių
  • Likusius tešlos gabalėlius vėl sulipinkite ir formos pagalba išspauskite dar paplotėlių
  • Jų turėtų gautis apie 10 – 15
  • Puode sumaišykite sūrį, rūkytą lašišą, pipirus, ir citrinos sultis
  • Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po šaukštelį gautos masės ir ją paskirtykite taip, kad masė užimtų pusę paplotėlio
  • Pašlakstykite paplotėlių kraštus vandeniu ir juos sulipinkite, kad įdaras būtų paplotėlių viduje
  • Paplotėlių kraštus gerai užspauskite (galite pasinaudoti šakute)
  • Įdarytus paplotėlius sudėkite ant kepimo skardos ir 10 – 15 min
  • kepkite karštoje orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla lengvai apskrus
  • Patiekite karštus arba šaltus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*