Pica "Kalcioneli" su lašiša
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Pipirai pagal skonį –
Fermentinis sūris – 125 g 125
Česnakai – 1 vnt 1
Citrinos – 2 vnt 2
Lašiša – 250 g 250
Picos tešla – 300 g 300
Gaminimo eiga
- Dvi kepimo skardas sutepkite aliejumi
- Paviršių, ant kurio kočiosite tešlą, pabarstykite miltais
- Iškočiokite tešlą 1/3 cm storio paplotėlį
- Paimkite apvalią 8 cm skersmens formą ir išspauskite iš tešlos kiek įmanoma daugiau apvalių paplotėlių
- Likusius tešlos gabalėlius vėl sulipinkite ir formos pagalba išspauskite dar paplotėlių
- Jų turėtų gautis apie 10 – 15
- Puode sumaišykite sūrį, rūkytą lašišą, pipirus, ir citrinos sultis
- Ant kiekvieno paplotėlio uždėkite po šaukštelį gautos masės ir ją paskirtykite taip, kad masė užimtų pusę paplotėlio
- Pašlakstykite paplotėlių kraštus vandeniu ir juos sulipinkite, kad įdaras būtų paplotėlių viduje
- Paplotėlių kraštus gerai užspauskite (galite pasinaudoti šakute)
- Įdarytus paplotėlius sudėkite ant kepimo skardos ir 10 – 15 min
- kepkite karštoje orkaitėje (220 laipsnių), kol tešla lengvai apskrus
- Patiekite karštus arba šaltus