Pica "Kalcioneli" su brokoliais

Picos 1 comment

Pica "Kalcioneli" su brokoliais

0.0 from 1 vote
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Fermentinis sūris250 g 250

  • Krapai (smulkinti)

  • Picos tešla300 g 300

  • Džiovinti krapai1 šaukštelis 1

  • Alyvuogių alieju1 šaukštas 1

  • Brokolių kopūstai380 g 380

Gaminimo eiga

  • Brokolius 2 min
  • palaikykite verdančiame vandenyje
  • Nupilkite verdantį vandenį ir apliekite šaltu vandeniu
  • Brokolius supjaustykite stambiais gabaliukais
  • Ištepkite dvi kepimo skardas
  • Į tešlą įmaišykite džiovintų krapų taip, kad tešla kartu su krapais sudarytų vientisą masę
  • Pasidalinkite tešlą į dvi vienodas dalis
  • Abu tešlos gabalus iškočiokite į 25 cm skersmens paplotėlius, pabarstykite juos miltais, apšlakstykite aliejumi
  • Brokolius paskirstykite ant paplotėlių taip, kad viena paplotėlių pusė liktų tuščia
  • Paviršių apiberkite dviem trečdaliais sūrio, užberkite druskos ir pipirų
  • Tešlos kraštus sudrėkinkite vandeniu, po to perlenkite tešlą taip, kad įdaras atsidurtų perlenktos tešlos viduryje
  • Tešlos kraštus gerai sulipinkite šakute
  • Sudėkite kalcioni į kepimo skardas, aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite likusiu sūriu
  • Kepkite karštoje (220 laipsnių) orkaitėje 20 minučių, kol tešla apskrus
  • Prieš patiekdami papuoškite krapais

One Comment

  1. Visai nieko 😉

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*