Pica "Kalcioneli" kaimiškai

Picos 0 comments

Pica "Kalcioneli" kaimiškai

0.0 from 0 votes
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Čiobreliai1 šaukštas 1

  • Alyvuogių aliejus2 šaukštai 2

  • Grybai keli

  • Raudonieji ankštiniai pipirai2 vnt 2

  • Picos tešla300 g 300

  • Kiaulienos dešrelės4 vnt 4

  • Ožkos sūris300 g 300

  • Džiovinti pomidorai6-8 vnt 6-8

Gaminimo eiga

  • Ištepkite dvi kepimo skardas
  • Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis
  • Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais
  • Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus
  • Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant tešlos gabalėlių taip, kad mėsos įdaras būtų išdėstytas ant vienos paplotėlio pusės (kitą palikite tuščią)
  • Supjaustykite sūrį stambiais gabalėliais ir sudėliokite ant dešrelių sluoksnio
  • Supjaustykite džiovintus pomidorus, sunaišykite juos su grybais ir pipirų gabalėliais, šiuo mišiniu apibarstykite sūrio sluoksnį
  • Tešlos kraštus sudrėkinkite vandeniu, po to perlenkite tešlą taip, kad įdaras atsidurtų lyg voke
  • Tešlos kraštus atidžiai sulipinkite šakute
  • Sudėkite tešlą į kepimo skardą, ištepkite kiaušiniu ir peiliu padarykite 2 – 3 įpjovas, kad įdaras galėtų “kvėpuoti”
  • Kepkite 20 minučių orkaitėje (220 laipsnių)

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*