Pertrintų svogūnų sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Daržovių patiekalai 0 comments

Gardi svogūnų sriuba.

Pertrintų svogūnų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Svogūnai800 g 800

  • Malti juodieji pipirai truputis

  • Grietinė1-2 stiklinės 1-2

  • Sviestas50 g 50

  • Duona300 g 300

  • mėsa su kaulais1 kg 1

  • bulviniai miltai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Vietoj grietinės tinka ir grietinėlė
  • Duona rekomenduojama kelių dienų senumo
  • Iš mėsos išvirti sultinį
  • Svogūnus supjaustyti ir paspirginti svieste iki gelsvumo
  • Paspirgintus svogūnus supilti į perkoštą sultinį ir leisti pavirti
  • Kai suminkštės, pertrinti per sietą ir vėl grąžinti į sriubą
  • Įdėti šaltu sultiniu atskiestus bulvinių miltus ir užbalinti grietine

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*