Pertrinta morkų ir žaliųjų žirnelių sriuba

Sriubos, Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai 1 comment

Pertrinta morkų ir žaliųjų žirnelių sriuba

3.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, SriubosDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Grietinėlė0,5 stiklinės 0,5

  • Morkos3 vnt 3

  • Petražolės pagal skonį

  • Sviestas2 šaukštai 2

  • Sultinys1 1

  • Pyragas200 g 200

  • žalieji žirneliai300 g 300

  • tryniai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Morkos nuskutamos, supjaustomos, užpilamos trupučio sultinio ir šutinamos
  • Joms išvirus, pridedama pakepintų svogūnų, žaliųjų žirnelių, , pakepintų atskiestų miltų, pasūdoma ir dar truputį pašutinama
  • Paskui pertrinama pro sietą, atskiedžiama iki norimo tirštumo likusiu sultiniu, užvirinama, sudedamas sviestas, užbalinama grietinėle, suplakta su kiaušinių tryniais, ir išmaišoma
  • Iš pyrago paruošiami skrebučiai, kurie patiekiami atskirai prie sriubos
  • Sriuba apibarstoma žalumynais

One Comment

  1. Anonimas

    l.jau daug darbo su ja…

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*